عیسی مسیح گفت : هر که به من ایمان آورد، کارهایی را که من می‌کنم، او نیز خواهد کرد و بزرگتر از اینها را نیز انجام خواهد داد. 

(انجیل یوحنا ۱۴: ۱۲)

غـاز ها صـدها کیلومنر را پشت سر غــازی پرواز می کنند که  باور دارد از هیچ غازی برتر و مهمتر نیست و بعد از مدتی که خسته شد با اشتیاق کنار می کشد و در ردیف آخر در پشت سر همه آنها پرواز می کند و مانند بقیه، غاز تازه نفس را با اطاعت و بدون احساس حسادت و تحقیرشدن پیروی می‌کند.

هیچ وقت دنبال کسی راه  نـرو که درهیچ شرایطی، قادر نیست درپشت سر دیگران راه برود و از دیگران م بخواهد، نصیحت و انتقاد بشنود و حتی در موارد لازم از دیگران اطاعت کند. زیرا چنین شخصی خودشیفته شده و مصرانه مـعـتقد است که از همه بهتر است و باید الگو، نمونه  و مدل و دستور دهنده  زندگی دیگران باشد. 

او با هر مقام، موقعیت و نسبتی که  دارد حتما روزی تـو را ابزار دست خودش خواهد ساخت، و از تو سوء استفاد خواهد کرد زیرا فکر می کند که  برتر از توست  و تو بدون او قادر به هیچ حرکتی نیستی. 

نکته قابل توجه دررهبری متفاوت مسیح اینست که : او ابتدا همشکل ما انسانها شد تا ما را همشکل خودش بسازد و در وقت مخصوص کناررفت و گذاشت دیگران جلو باشند و هرگز نترسید که همان اقتدار و جلالی را که خودش دارد ، به دیگران ببخشد. 

او حتی با اشتیاق و افتخار گفت:  شما کارهای بزرگتر از من هم خواهید کرد.”

جلیل سپهر

دیگران ,خودش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله دلتا تخفیفان فروش انواع ریموت کنترل جرثقیل مهندسی بیت کوین اداره کتابخانه‌های عمومی شمیرانات فروشگاه اینترنتی یاسل